31 december 2006

De beste wensen voor 2007!

2007 zal heel veel gaan brengen.
Plannen en voornemens in overvloed;
en ik houd je op de hoogte.

Veel plezier, geluk en gezondheid!


Vincent

08 december 2006

Showtime!

Hier het persbericht voor de aankondiging van de AutoRAI. Wij kunnen en willen niet terug!
Kom snel en koop je kaarten via
www.autokopen.nl/autorai. Wij hebben een speciale pagina gemaakt met al het nieuws, columns en de laatste informatie over de stand.

popupimage

It’s showtime in het Auto & Film-paviljoen van Autokopen.nl en Disney

Herbie, Lightning McQueen en Eleanor – drie beroemde filmauto’s die bijna beroemder zijn dan de acteurs uit de films waarin ze voorkomen. Tijdens de AutoRAI 2007 spelen zij de hoofdrol in het Auto & Film-paviljoen.
Auto’s en film zijn al sinds de vroegste Hollywoodjaren onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sommige films werden beroemd door de auto’s die er in meededen, sommige auto’s werden legendarisch door de films waarin ze een rol speelden. Tijdens AutoRAI 2007 is het Auto & Film-paviljoen de plek waar de beroemdste Hollywoodsterren met vier wielen in het zonnetje worden gezet.

Auto’s en theater
In het paviljoen staat u oog in oog met drie beroemde vierwielige filmsterren uit de stallen van de Disney Studio’s en Disney-dochter Buena Vista Pictures: de eerste is Herbie, de koddige, maar eigenwijze Kever die onsterfelijk werd dankzij de film The love Bug (1968). Eveneens uit de stallen van Disney komt Lightning McQueen, de held uit de succesvolle animatiefilm Cars (2006). En dan is er nog Eleanor, de spectaculaire Ford Mustang Shelby GT 500 die in de film Gone in 60 seconds (2000) de ondergang van hoofdrolspeler Nicholas Cage dreigt te worden.

Behalve de auto’s zijn er in het speciaal ingerichte filmtheater in het paviljoen films te zien waarin deze auto’s schitteren. Bovendien kunnen de bezoekers van het paviljoen zich laten vereeuwigen met Lightning McQueen en zijn er leuke acties voor de paviljoenbezoekers.

Over de initiatiefnemers
Het Auto & Film-paviljoen is een initiatief van Autokopen.nl en Walt Disney Studio Entertainment. Autokopen.nl is hét autoportaal van Nederland waarop de NDA merkdealers en de belangrijkste ABA autobedrijven hun aanbod van gebruikte en nieuwe auto’s plaatsen. Autokopen.nl heeft meer dan 400.000 unieke bezoekers per maand, die op de site niet alleen auto’s kunnen zoeken, maar ook een schat aan informatie krijgen voorgeschoteld, zoals actueel autonieuws, evenementen en rij-impressies.

Walt Disney Studio Entertainment is een van de vier divisies van The Walt Disney Company. Studio Entertainment produceert en distribueert films, theater- en musicalshows en geanimeerde televisieprogramma's. Het bedrijfsonderdeel omvat de Buena Vista Motion Pictures Group, een groep van filmbedrijven, inclusief Walt Disney Pictures, Touchstone Pictures en Hollywood Pictures.

03 december 2006

Volhouden

Ik begon zo mooi. Ik was veranderd en dus een blogger.
Nu blijkt maar weer hoe moeilijk het is!
Het werk met Autokopen.nl houd mij van de straat, maar brengt Autokopen.nl naar de AutoRai2007. Dit wordt een waanzinnig evenement. Vanaf half december staat onze landingspage online!

Maar de volhouder wint.
Ik ben en blijf een blogger!